Select Page

BEN-woning (E30)

Laag energieverbruik

Regenwaterrecuperatie

Duurzame opties zoals
extra zonnepanelen

Ruim leven met een kleine footprint

De Eco appartementen in Handbogenhof zijn allemaal BEN-woningen (Bijna Energie Neutraal) en kunnen dus een E-peil van 30 voorleggen.

Hierdoor hebben ze niet enkel een laag energieverbruik maar bespaar je als koper gedurende de eerste vijf jaar na aankoop ook 50 procent op de onroerende voorheffing. De appartementen hebben daarnaast ook nog bijkomende ecologische voorzieningen zoals regenwaterrecuperatie voor toilet en wasmachine en een duurzame interieurafwerking. Wenst u – naast deze basisvoorzieningen – uw Eco appartement nog verder uit te breiden met extra opties om uw woning nog meer te verduurzamen? Ook dat is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een laadpunt voor een elektrische wagen in de ondergrondse parking, een stalplaats voor een bakfiets of een domoticasysteem om het energieverbruik te monitoren en te optimaliseren.

Bovendien is er de mogelijkheid om het appartement uit te rusten met extra zonnepanelen, waardoor u tot twee derde van uw energiefactuur bespaart en het e-peil onder 20 daalt. Deze optie zorgt ervoor dat u een korting van 100 procent heeft op de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar na aankoop.

Voorbeeldplan

specificaties

Woonoppervlakte

tussen 84m2 en 109m2

Terrasoppervlakte

tussen 11m2 en 13m2

Prijzen

vanaf 215.000 euro

Typeplan Eco appartement met 2 slaapkamers

  • Aanpasbare indeling op maat
  • Inpandig terras voor groot ruimtegevoel
  • Open werkplek in de leefruimte
  • 2 grote slaapkamers
  • Inloopdouche met eco-shower en dubbele lavabo