Op maat van starters en investeerders

SmartOne copy

Vernieuwend en flexibel

SmartOne is compact en betaalbaar, zonder aan wooncomfort te moeten inboeten. Het is een trendy woonoplossing op maat van starters, jonge gezinnen en investeerders.

contacteer ons voor meer infocontacteer ons voor meer info

In gebouw Hovenierken aan de Kanunnik Davidlaan vind je 23 SmartOne appartementen. Deze units zijn dé ideale en veilige investering bij uitstek.

Hovenierken HBH

Tijdbesparend en budgetvriendelijk

Een SmartOne appartement is voorzien van een kwalitatief basispakket met tal van afwerkingskeuzes. Via de keuzefiches bepaal je in slechts enkele afspraken met je persoonlijke interieurcoördinator de look en feel van je appartement. Je hoeft dus niet meer naar toonzalen te gaan en je ervaart minder keuzestress. 

Bovendien krijg je aan de hand van deze keuzefiches ook meteen het kostenplaatje van je upgrades te zien. Als investeerder in een SmartOne appartement, kies je dus voor een efficiëntere invulling van je tijd en een transparante kijk op je budget

Je verliest geen tijd in toonzalen en je hebt weinig of geen keuzestress

Ontzorgend

Met ons team van interieurarchitecten hebben we verschillende moodboards samengesteld en aan de hand van de keuzefiches kan je je stijl en de look van je appartement gaan bepalen. 

We willen onze kopers ontzorgen. Zo bieden we ook een betaalbare en instapklare formule aan voor verlichting, gordijnen en schilderwerk. 

SmartOne is een professioneel, transparant en ontzorgend concept.